Træterrasser

Hold terrasse ferie i år

Hold terrasse ferie i år

editorial

Har I valgt at droppe årets badeferie og blive hjemme i den danske sol? Har I skiftet strand, all inclusive og mojitos ud med jeres træ terrasse? Ligemeget hvilken årsag I har til, at være derhjemme i haven, så har vi samlet en bunke inspiration til, hvordan man kan få en lidt sjovere sommer, uden den store indsats.

Træterrasser

Inspiration til havefesten

At holde en havefest er den perfekte måde at fejre de varmere måneder med familie og venner på. Men at beslutte sig for et tema og sørge for, at alle detaljerne kommer på plads, kan være skræmmende. Heldigvis kan man komme langt med lidt inspiration. Hvis du vil have en helt unik fest, kan du overveje at basere arrangementet på en særlig lejlighed eller en ferie.

Hvis du føler dig ekstra kreativ, kan du endda finde på din egen ferie, såsom terrasse-ferie! Dekorationer er nøglen til at skabe stemning til enhver fest, og det gælder især for en havefest. Lyse farver og mønstre er med til at skabe en festlig atmosfære, mens lanterner og lysbånd vil tilføje et strejf af romantik. Selvfølgelig ville ingen havefest være komplet uden mad og drikke. Server enkle, men velsmagende retter, der ikke kræver for meget forberedelse.

Sjove aktiviteter på terrassen

Når vejret bliver varmere, begynder alle at tilbringe mere tid udenfor. Hvis du har en terrasse, leder du måske efter inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af dette rum. Her er et par idéer, der kan hjælpe dig i gang.

En sjov aktivitet kunne være at samle venner og familie til en god gammeldags syvkamp, hvor der dystes i forskellige discipliner og til sidst fejres med en afsluttende toga-fest!

Du kan også eventuelt sætte læ op og samle et puslespil mens du nyder en iskold drink, godt selskab og noget musik.