Træterrasser

Drømmer du om en ny terrasse?

Drømmer du om en ny terrasse?

editorial

En terrasse kan være en god tilføjelse til dit hjem. Det kan måske blive jeres nye favorit spot, hvor I kan slappe af, og nyde hinandens samvær som familie. En terrasse kommer med en masse fordele – foruden at være hyggeligt sted at opholde sig, så hjælper det også til at øge jeres hus værdi. Så du skal ikke tænke i længere tid over, hvorvidt du skal have en terrasse eller ej.

Når du vælger at tilføje en terrasse til dit hjem, er der et par ting, du skal huske på. Det har vi skrevet mere om herunder.

 

Træterrasser

 

Terrassens placering

Din terrasse skal ligge i et område, der får rigeligt med sollys og har en god udsigt. Den skal også være let tilgængelig fra huset. Hvis terrassen skal bruges til underholdning, er det vigtigt, at der er plads nok til, at gæsterne kan bevæge sig komfortabelt rundt.

Hvis terrassen skal bruges til at spise ved, er det vigtigt at have plads nok til bord og stole. Når de funktionelle krav til terrassen er opfyldt, er det tid til at fokusere på det æstetiske aspekt.

 

Terrassens indretning

Det er vigtigt at indrette terrassen på en måde, der passer til dine behov. Hvis du ofte har gæster, skal du sørge for, at der er masser af siddepladser. Et spisebord er også en god idé, hvis du nyder at være vært for middagsselskaber eller store sammenkomster. Hvis du ønsker en mere afslappet terrasse, kan du overveje at tilføje et par behagelige stole og et lille bord.

Hvis du har en mindre terrasse, er du måske nødt til at være kreativ med dine valg af møbler. En bænk med indbygget opbevaring kan fungere både som siddeplads og som opbevaringsplads for hynder og tæpper til udendørs brug.

 

Terrassens gulvbelægning

Slutteligt skal du beslutte dig for hvilket gulvbelægning du skal vælge til dit hjem. Det skal naturligvis være noget gulvbelægning, der kan klare vejrforholdene her i Danmark og som ikke vil tage skade af de store mængder nedbør, der kan komme i løbet af året. Du kan vælge mellem sten, fliser og træ til din terrasse, så du har en masse at vælge imellem.