Træterrasser

Få inspiration til aktiviteter på terrassen

Få inspiration til aktiviteter på terrassen

editorial

En terrasse kan være det perfekte sted at nyde frisk luft og solskin. Det kan også være et fantastisk sted at underholde venner og familie. Hvis du er på udkig efter nogle sjove aktiviteter, som du kan nyde på din terrasse, er her et par idéer til at komme i gang.

I dette indlæg vil vi nemlig komme nærmere ind på, hvordan du opgraderer din terrasse fra det sted, hvor du engang imellem sidder om sommeren, til et blankt kanvas for sjove aktiviteter for hele familien.

Træterrasser

Solbadning, afslapning og wellness

En populær aktivitet om sommeren, er solbadning på din terrasse. Men her kan du eventuelt gå skridtet videre og opgradere oplevelsen til et wellness ophold i hjemmelige omgivelser. Uanset om du vil indtage D-vitamin eller arbejde på din kulør, er en terrasse det ideelle sted at nyde lidt tid i solen.

Men går du skridtet videre og tilføjer f.eks. et par kolde drinks, et fodbad og eventuelt nogle lækre snacks, cremer og andet, kan du få en helt ny oplevelse, som minder mere om et spaophold. 

Terrasse-ferie

En terrasse kan være et fantastisk sted at slappe af og nyde udelivet, men det kan også være et fantastisk sted at have det sjovt. Her er nogle ideer til aktiviteter, som du kan lave på din terrasse, hvis I i år har valgt at droppe badeferien og i stedet være hjemme i haven:

-Vær vært for en nattepicnic med vennerne. Spred et tæppe ud, og nyd et afslappet måltid under stjernerne.

-Organiser en spilaften. Sæt et bord op med kortspil eller brætspil, og inviter dine venner til en aften med konkurrence og noget godt at drikke.

-Forvandl din terrasse til en have. Plant nogle blomster eller grøntsager, og pas dem i hele vækstsæsonen.

-Hold en grillfest. Tænd op i grillen, og tilbered nogle burgere, hotdogs eller hvad du ellers har lyst til og inviter familie eller venner forbi.