tandlæge

Find din lokale tandlæge klinik i Næstved

Find din lokale tandlæge klinik i Næstved

editorial

Når man flytter fra en kommune til en anden vil man automatisk få tildelt en ny fast praktiserende læge. Dette sker via den offentlige sygesikring – og du vil i den anledning få tilsendt et nyt gult sundhedskort. Men din nye tandlæge skal du selv ud og finde. Og her kan det godt betale sig at vælge med stor omtanke.

Hvor kan jeg finde min nye faste tandlæge i Næstved?

Hvis du netop er flyttet til Næstved egnen er det en god idé at finde en tandlægeklinik som har til huse på de kanter. Hvis du vælger en klinik med beliggenhed tæt på dit hjem eller på din arbejdsplads slipper du nemlig for at bruge kostbar til på transport i forbindelse med dit årlige eller halv årlige tandlæge besøg, eller eventuelle ekstra tandbehandlinger. Og så bliver det endnu nemmere for dig at overholde dine aftaler med tandlægen.

tandlæge

I Næstved finder du den velrenommerede tandlægeklinik Tandlægerne Dickow og Lindkær. Tandlægerne Dickow og Lindkær har igennem mange år hjulpet borgere i den sydlige del af det centrale Sjælland med at bevare deres tænder sunde og smukke, og fri for diverse lidelser.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær er du sikret en på én og samme til personlig og professionel behandling. Du bliver budt velkommen i den hyggelige og professionelt udrustede klinik af dygtige personaler i form af tandlæge og klinik assistenter som står klar til at give dig den bedste tandbehandling.

Klinikken er udstyret med state of the art apparatur til undersøgelse og diagnosticering. Du er garanteret den optimale tandbehandling, og de stærkeste forudsætninger for at bevare dit blivende tandsæt flot og funktionelt hele liver igennem, når du lader Tandlægerne Dickow og Lindkær varetage din mund hygiejne.

Du kan læse mere, og kontakte Tandlægerne Dickow og Lindkær direkte for en indledende konsultation, via hjemmesiden dltand.dk