bådudstyr

Sikkerhedsudstyr til din båd - find det online

Sikkerhedsudstyr til din båd - find det online

editorial

Er du i færd med at gøre familiens båd sejlklar til næste sæson? Så har du med stor sandsynlighed brug for at udskifte noget af det bådudstyr som er blevet slidt i løbet af sommerens togter. Og du bør altid give din båd et ekstra sikkerhedstjek.

Vælg det rette sikkerheds, rednings og bjærgnings udstyr til din båd

Det er meget vigtigt at få styr på sikkerheden om bord inden du sætter kurs mod Danmarks mange smukke kyster. Selv om du og din besætning kun bevæger jer inden for landets grænser, og således udelukkende befinder jer i forholdsvis trygge og sikre farvande, bør du gennemgå alt det udstyr som er kritisk for den sikre sejlads.

Du skal for eksempel tjekke at bådens radio virker som den skal. Et velfungerende kommunikations system er essentielt i tilfælde af at du skal tilkalde hjælp i nødsituationer.

Båden bør være udrustet med mindst én redningskrans som kan redde liv i tilfælde af mand over bord. Og så skal du selvfølgelig gennemgå bådens beholdning af redningsveste.

Tjek op på familiens redningsveste

Som hovedregel bør båden være forsynet med en redningsvest per besætningsmedlem plus én. Det er ikke ligegyldigt hvilke redningsveste du vælger.

Dine redningsveste skal være godkendt efter gældende standarder, og dertil passe perfekt til de enkelte medlemmer af din besætning. Det betyder at du skal bede dine børn prøve deres redningsveste på for at tjekke om de stadig passer.

I modsat fald skal du ud og købe nye redningsveste. Og skal din hund eller kat med om bord skal denne også være iført en redningsvest.

Find bådudstyr og sikkerhedsgrej online

Skal du ud og have fat på en ny redningsvest, en redningskrans eller andet sikkerhedsudstyr til båden kan du med fordel finde det online. Klik ind på marinelageret.dk og find alt hvad du skal bruge.