bådudstyr

Find bådudstyr til istandsættelse og klargøring af båd

Find bådudstyr til istandsættelse og klargøring af båd

editorial

Det er herligt at sejle. Inden for de seneste år har flere og flere danske familier investeret i en båd – og det er der flere gode grunde til.

Mange danskere har fået øjnene op for de mange fordele ved at tilbringe ferier og weekender i sommer halvåret til søs. Det danske sommerland er smukt og varieret – og det gør sig utroligt godt fra søsiden.

Samtidig er der en stor frihed ved at sejle. Du kan ikke opnå samme grad af frihed ved at køre landet tyndt i en autocamper, eller ved at bo fast i et sommerhus.

Når du sejler har du fordelen af at kunne slå dig ned næsten hvor du vil. Du kan ligge for anker ud for en af de mange lækre badestrande, eller du kan fortøje din båd ved red i en havn eller i en marina. Det er både sjovt og hyggeligt for hele familien at sejle rundt langs de danske kyster. Og mens båden ligger ved kaj kan den bruges til grille hygge eller overnatning, også uden for sæsonen.

Sæt båden i stand før næste sæson

Har du valgt at sætte skuden på land for vinteren kan du få det bedste ud af denne periode ved at sætte båden flot i stand.

Der er mange fordele ved at bruge vinteren på at klargøre båden. Du kan for eksempel meget nemmere komme til at rense bunden af bådens skrog for rurer, snegle, alger og skaller. På den måde kan du opnå såvel en højere fart som en bedre brændstof økonomi.

Du kan også slibe og lakere bådens trædæk. Og så bør du sørge for at bådens sikkerhedsudstyr, for eksempel redningsveste, redningskranse og radio udstyr er i funktionel stand.

Du kan finde det bedste bådudstyr og materialer til klargøring af båd hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk.