facadedøre

Facadedøre: Hvad du skal vide, før du køber

Facadedøre: Hvad du skal vide, før du køber

Når det er tid til at udskifte din facadedør i hjemmet, kan det være en svær beslutning. Der findes trods alt mange forskellige typer facadedøre på markedet, og hver enkelt har sine egne unikke fordele og ulemper.

I det følgende kan du blive klogere på nogle af de vigtigste ting, du skal vide, inden du foretager dit køb. Du kan finde information om de forskellige typer facadedøre, der findes, samt de forskellige faktorer, du bør overveje, når du træffer din beslutning.

Ved slutningen af dette indlæg skulle du gerne have en god forståelse af, hvad du skal kigge efter, når du køber en ny facadedør!

Hvad er en facadedør?

En facadedør er en yderdør, der sidder i husets ydervægge. En hoveddør, terrassedør, altandør, kælderdør eller en bagdør, der sidder i bryggerset, kan også kaldes en yderdør og kan alle bruges til at komme ud af eller ind i dit hjem.

image

Hoveddøren er hovedindgangen til hjemmet og bruges ofte af gæster og beboere. Bagdøren er normalt døren til bryggerset, terrassen eller kælderen. En hoveddør kan være lavet af fyrretræ, træ/aluminium eller PVC (plast).

Hvordan vælger jeg den rette facadedør?

Du bør tage hensyn til det æstetiske udseende, når du vælger din nye hoveddør. Hvis du f.eks. har vinduer i fyrretræ, vil en facadedør i samme materiale passe til disse og skabe et sammenhængende udtryk. Hvis du ønsker, at dit hjem skal have et mere moderne udseende, kan du vælge en glaspanelsfacedør. Der findes også forskellige typer håndtag til døre, f.eks. knophåndtag eller håndtag med håndtag. Du bør vælge en type, der passer til stilen i dit hjem, og som er behagelig for dig at bruge. 

Hos Klarvinduer finder du et stort og varieret udvalg af facadøre i alle stilarter. Klik inog se dem alle, og bestil din nye facadedør online, på https://klarvinduer.dk/dore/facadedore