facadedøre

Bestil facadedøre online

Bestil facadedøre online

Skal boligen renoveres, og skal samtlige døre og vinduer i den anledning skiftes ud? Så bør du overveje om ikke det var værd at tænke i nye baner når det handler om husets facadedøre.

Hvad er facadedøre?

En facadedør er en yderdør, der sidder i husets ydervægge. En hoveddør, hoveddør, terrassedør, altandør, kælderdør eller en bagdør, der sidder i bryggerset, kan også kaldes en yderdør og kan alle bruges til at komme ud af eller ind i dit hjem. Hoveddøren er hovedindgangen til hjemmet, som ofte bruges af gæster og beboere.

Bagdøren er normalt døren til bryggerset, terrassedøren eller kælderdøren. En facadedør kan være fremstillet af fyrretræ/aluminium eller PVC (plast) Når du vælger din nye hoveddør, bør du tage hensyn til det æstetiske udseende. Hvis du f.eks. har vinduer i fyrretræhvis du vælger en facadedør i samme materiale, vil den passe til disse og skabe et sammenhængende udtryk.

image

Hvad er de forskellige typer af facadedøre?

Der findes tre hovedtyper af facadedøre: trædøre, uPVC-døre og kompositdøre. Trædøre er den mest traditionelle type hoveddør og er fremstillet af massivt træ. De er stærke og holdbare, men de kan være dyre og kræver mere vedligeholdelse end andre typer døre. PVC-døre er lavet af plastik og er et populært valg til hoveddøre, fordi de kræver lidt vedligeholdelse og er billige. De er dog ikke lige så stærke som trædøre og er måske ikke lige så gode til at isolere dit hjem. Kompositdøre er fremstillet af

Vælg den rette hoveddør til huset

Når du skal vælge en ny hoveddør, er der mange ting, du skal tage hensyn til. Du vil ikke kun have noget, der ser godt ud og komplimenterer resten af dit hus’ ydre, men du vil også have noget, der er holdbart og sikkert. Facadedøre fra Klarvinduer kan tilbyde alt dette og mere til. Læs mere på klarvinduer.dk