sexlegetøj

Tjek dit sexlegetøj efter både alene og med en partner

Tjek dit sexlegetøj efter både alene og med en partner

editorial

Noget sexlegetøj er selvfølgelig lavet med henblik på, at det skal bruges af én person og give nydelse til vedkommende, men det er jo ikke ensbetydende med, at en anden ikke kan tage over og bruge sexlegetøjet på den person, som i så fald skaber symbiose af nydelse for begge parter.

Nydelse er jo også psykisk, som det er fysisk, og det er i lige så høj grad i hjernen, at man skal opleve den gode stemning og føle, man opnår noget erotisk og eventuelt en orgasme – og bare nyder det, mens det står på.

Man kan som bekendt købe mange forskellige typer af sexlegetøj, hvilket du jo kan tage et kig på udvalget af her: Lovebuddy.dk

Her er der både sexlegetøj til enlige, par – faste som omskiftelige – og mange forskellige køn af både det, man opfatter sig selv som og det, man er født som.

Dog er det som sagt ofte det psykiske, der er med til at aktivere den endelige nydelse, og det kan blandt andet være det uventede ved, hvad der sker lige om lidt.

Man kan jo selv føre et sexlegetøj rundt på sig selv, hvor det skal høre til, eller man eksperimenterer med det eller kombinerer det med noget andet for at se, om det kan give en radikal anderledes oplevelse, men hvad man ellers kan læse sig til eller har hørt om, hvad der kan lade sig gøre.

Men det er svært at toppe med den uforudsigelighed, som det medfører, når man anden person bevæger det givne apparat rundt – for det er jo uventet for en selv.

Man er ikke længere herre over, hvad der sker, og udover, at der kan være noget skønt forbundet med at være underkastet en anden persons dominans, eller man selv er den dominerende, så er det helt ned i den lille grad med, at man ved, det ikke er en selv, der gør dette, og man ikke ved, hvad der sker lige om lidt.