sexlegetøj

Gem noget sexlegetøj til spændende begivenheder!

Gem noget sexlegetøj til spændende begivenheder!

editorial

Kender du det med, at man måske har en anledning, som kræver, at man lige fester og celebrerer noget markant, der er sket i ens liv.

Nogle gange kan man gøre det ved at ryge en god cigar, andre gange tager man en spændende cocktail frem, og andre gange gør man bare noget anderledes, som man har reserveret til de særlige anledninger.

De hænder måske kun få gange om året, og nogle af dem sker måske kun få gange i løbet af ens liv – og andre higer man efter.

Men vi kan nok blive enige om, at dette særlige – cigar, drink med videre – som man trækker frem i anledningen, smager markant bedre både fordi, man bruger det i den store begivenhed, men også fordi man så sjældent bruger det.

Hvis man pøledrak den samme cognac hver dag eller kæderøg en god cigar, så mister de bøde deres skønne effekter, men kroppen og sjælen vænner sig til det, så man skal have opgraderet de ting – eller man netop lægger tingene væk og kun bruger det sjældent.

Det er det samme, der fører til misbrug, hvis man ikke lægger det fra sig, men dette er ikke emnet i denne artikel.

Så lad os sige, at du er blevet forfremmet i dit firma, og du gerne vil fejre det med kæresten.

I den anledning kan I tage ud at spise sammen, tage i biografen og så afslutte dagen med god sex, hvor I tager det specielle sexlegetøj frem. Allerede her vil det virke som med Pavlovs hunde, at man mærker glæden i kroppen bare ved at se sexlegetøjet, fordi man forbinder det med noget godt.

Desuden fungerer det bare godt – så længe man holder det ved lige – at man bruger det sjældent. så det ikke fortaber sig med effekten ved gentagende brug.

Husk dog, at vi taler om at fejre noget, som ikke omhandler hele familien – hele vejen.

Mangler du stadig noget særligt – eller dagligt – sexlegetøj, så kan det findes hos Purepleasure.dk.