varmepumpe

Skift fyret ud med en økonomisk varmepumpe

Skift fyret ud med en økonomisk varmepumpe

editorial

Skal din bolig varmes op på renere og mere økonomisk vis de næste mange år? Så bør du overveje at skifte husets gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvor meget koster en varmepumpe?

Måske er du bekymret over hvorvidt du kan klare udgiften til indkøb og montering af en luft til vand varmepumpe. Det kan også virke voldsomt – og derfor er det fristende at tro, at det bedre kan betale sig at køre videre med det gamle fyr.

Men her skal du tænke på at din varmepumpe hurtigt vil have tjent sig selv hjem igen. For det første vil du allerede i løbet af det første år kunne iagttage store besparelse på dine omkostninger i forbindelse med opvarmning af stuer og værelser. Din varmeregning vil, med andre ord, blive betydeligt mindre. Du kan regne med at skære op imod halvdelen af dine varmeudgifter bort.

Varmepumpe

For det andet vil din bolig blive mere værd hvis du skifter olie, pille eller gas fyret ud med en moderne varmepumpe. Du kan således betragte udgiften til en luft til vand varmepumpe som en investering i din ejendom. Og for det tredje er en varmepumpe her i 2022 det mest energi besparende alternativ til et fyr, hvorfor du kan få offentligt tilskud til anskaffelse og installering af en sådan.

Hvem kan hjælpe med valg af varmepumpe?

Har du således besluttet dig for at skifte fyret ud med en varmepumpe, kan du med stor fordel kontakte Amalo for hjælp til valg og anskaffelse af denne.

Det er vigtigt at din nye varmepumpe svarer til boligens størrelse og husstandens behov hvad angår kapacitet og ydeevne. Amalo kan hjælpe dig med at finde en varmepumpe i den rette kaliber, som med sikkerhed vil kunne levere varmt vand og en stor besparelse.

Klik ind og læs mere på Amalo.dk.