varmepumpe

Derfor skal du vælge en DVI Varmepumpe

Derfor skal du vælge en DVI Varmepumpe

editorial

Varmepumper er noget vi ser blive mere og mere populært at få installeret i sommerhuse, fritidshuse og mindre boligere. Det er en utrolig effektiv og smart måde at få opvarmet sin bolig. Du kender sikkert det, at du ikke får brugt dit sommerhus så ofte i de kolde vintermåneder. Det er koldt at komme frem til sommerhuset, og du skal bruge flere timer på at fyre varmen op. Det er også alt for dyrt at lade varmen stå tændt hele tiden, da det måske kun er i weekenden eller hver anden weekend du er i sommerhuset. Det er her varmepumpen kan være den ideelle investering. En varmepumpe kan effektivt og hurtigt varme et bestemt boligareal op. Det er netop derfor det er ideelt for sommerhuse. 

Vælg en varmepumpe med fjernstyring

Der er flere gode grunde til at vælge en varmepumpe til et sommerhus, kolonihavehus eller andet fritidshus du ikke bruger til daglig. Der er sket en markant udvikling på markedet der gør, at de fleste varmepumper er udstyret med fjernstyring. Det betyder, at du via din smartphone kan styre varmepumpen. Når du derfor skal ved, hvilke dage du skal i sommerhus, kan du time din varmepumpe til at tænde op et par timer forinden. Du kan også bare manuelt tænde fra din smartphone inden du kører hjemmefra, så du møder op til et sommerhus der er opvarmet. 

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Der er i dag mange forskellige varmepumper at vælge i mellem. Her kan du enten vælge luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper eller brugsvands varmeppumper. Det kan være forskelligt, hvad der egner sig bedst ud fra det individuelle behov, økonomi og hvilke omgivelser der måtte være. Vi anbefaler derfor, at undersøge markedet og tage en snak med en professionel fagmand. Her kan du få råd og sparring til, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige varmepumper