office 365 kurser

Send dine medarbejdere på Office 365 kurser

Send dine medarbejdere på Office 365 kurser

editorial

Når it systemerne i virksomheden skal opgraderes er det vigtigt at have alle med om bord. Det er spild af penge og tid at udrulle en helt ny samarbejdsplatform som for eksempel Microsoft Office 365 hvis ingen af medarbejderne formår at udnytte de mange muligheder heri.

Desværre er der mange virksomheder som vælger at investere i store dyre systemer og udrulning heraf uden samtidig at opgradere medarbejderne. Dette vil medføre forvirring blandt medarbejderne og skuffede forventninger hos ledelsen som havde set frem til hurtigere og mere effektive arbejdsgange, med en flottere bundlinje som det ultimative resultat. Men hvordan skal medarbejderne kunne bruge det nye redskab når de ikke har modtaget en introduktion hertil?

Find de bedste Microsoft Office 365 kurser i København

Derfor er det en rigtig god idé at lade de medarbejdere, som skal drage nytte af Microsoft Office 365 som arbejds- og samarbejdsplatform, gennemgå et eller flere kurser.

Hos den danske kursus udbyder 4D finder du et skarpt udvalg af kvalificerede Microsoft Office 365 kurser, tilrettelagt og udført af kompetente instruktører. Du kan for eksempel vælge at invitere medarbejderne med på det gratis seminar Office 365 – Et overblik, som er en grundlæggende introduktion til Microsoft Office 365. dernæst kan du vælge imellem flere forskellige andre kurser som for eksempel Kom godt i gang med Office 365, hvor dine medarbejdere kan få mulighed for at arbejde lidt mere dybdegående med de forskellige applikationer.

Dernæst følger en rækker af mere specialiserede Microsoft Office 365 kurser som eksempelvis berører samarbejdsplatformene Groups og Teams samt fil og dokument deling tjenesten OneDrive. Det er selvfølgelig også muligt at tilmelde medarbejderne kursus i hver enkelt applikation som for eksempel Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Word eller andre. Og så findes der kurser i integration mellem Microsoft Office 365 og Microsoft SharePoint.

Find alle Microsoft Office 365 kurser på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365