office 365 kurser

Et kursus i Office 365 gavner både dig og din virksomhed

Et kursus i Office 365 gavner både dig og din virksomhed

editorial

PowerPoint, Publisher – a’ hva’ for noget?

Som virksomhed er der mange digitale værktøjer, du kan gøre brug af i din hverdag, for at gøre tingene lettere. Den mest kendte er nok Office pakken, som indeholder velkendte programmer såsom Word, Powerpoint, Excel osv.

Alligevel er det for nogle virksomheder ikke altid lige let at befærde sig i disse programmer, fordi medarbejderne måske aldrig har fået den helt rette introduktion til programmerne, som man kunne forvente. 

Med andre ord: Der er ikke en selvfølge, at ens medarbejdere er godt lært op i Office 365 pakken, og det er virksomhedens ansvar at uddanne og udruste sine medarbejdere, så de derved kan leve op til, hvad der bliver forventet af dem. 

Men hvordan?

Og hvordan gør man så det, tænker du? Du sørger såmend bare for at dine medarbejdere får et kursus i Office 365. Det er nemt og let, og kan gøres online ved at booke hos nogle af de forskellige kursusudbydere. Du kan få alt fra et kursus i hele office pakken, til udelukkende kun et kursus i nogle få programmer fremfor nogle andre. 

Det vil ikke blot gavne virksomhedens medarbejdere, men også hele virksomheden, da der på den måde opstår en enighed, om hvordan tingene bliver digitaliseret i virksomheden. Derudover vil virksomheden også opnå en ens tilgang til, hvordan forskellige opgaver skal løses i de forskellige programmer. 

Vi må følge med 

Det er altså vigtigt, at virksomheden følger med i digitaliseringens fremgang for at kunne måle sig med andre virksomheders effektivitets niveau rundt omkring i Danmark. Det nytter ikke noget, at benægte den fremtid, vi går ind: teknologi, teknologi og atter teknogloi, bør være nøgleordet i denne sammenhæng. Vi kan ikke komme udenom det, men må istedet bare “go with the flow” og altså følge med. 

Et kursus i Office 365 vil altså ikke blot gavne dig men også hele virksomheden som helhed.