Toyota Yaris Cross

Køb Toyota Yaris Cross på Falster

Køb Toyota Yaris Cross på Falster

editorial

Når du står for at skulle vælge familiens nye bil, og det gerne må være en klima venlig en af slagsen, er en hybrid bil det oplagte valg.

Med en hybrid bil får du nemlig både en stærk benzin motor og en energi besparende el motor. Og skal bilen være ekstra stærk kan du med fordel vælge en den nyeste hybrid bil fra Toyota.

Masser af hestekræfter i en Toyota Yaris Cross

Hvis du er bange for at få en bil som er lidt sløv i optrækket når du vælger en el eller en hybrid bil som alternativ til den traditionelle benzindrevne bil bliver dine bekymringer gjort voldsomt til skamme af Toyota Yaris Cross. Med Toyota Yaris Cross har Toyota nemlig formået at bringe en ganske banebrydende hybrid bil til verden.

Toyota Yaris Cross kombinerer det bedste fra begge verdener idet den super miljø og klima venlige elmotor på fineste vis komplementeres af den bomstærke benzin motor. Du får altså en bil som på én og samme tid er mægtig brændstof økonomisk og særdeles bæredygtig når du vælger den nye hybrid bil fra Toyota.

Der ud over er såvel sikkerhed som køre egenskaber helt i top hos den smukt designede hybrid bil. Og Toyota Yaris Cross er selvfølgelig forsynet med state of the art elektronisk udstyr som højner både køreglæde og sikkerhed på vejen.

Hvor kan jeg købe den nye Toyota Yaris Cross?

Hos Frimann Biler A/S, som er et bilhus med forskellige afdelinger på Lolland og Falster, kan du lige nu se, prøvekøre og bestille din nye Toyota hybrid bil. Du kan altid svinge forbi Frimann Biler A/S’ afdeling i Nykøbing Falster hvor du kan få en prøvetur og en snak med forhandleren om anskaffelse og finansiering af Toyota Yaris Cross. Klik ind og læs mere om specifikationerne på de nye Toyota Yaris Cross modeller på Frimann Biler A/S’ hjemmeside frimannbiler.dk