børneværelset

Indret det hyggeligste børneværelse

Indret det hyggeligste børneværelse

editorial

Drømmer du om at indrette et hyggeligt, fint og kreativt børneværelse til din lille dreng eller pige? Så er det ikke kun møblerne, men også alle de små detaljer, der er med til at skabe et trygt og dejligt rum til de mindste.

Sådan indretter du børneværelset

Børneværelser kan se ud på et hav af forskellige måder, og det helt rette design afhænger af en lang række forskellige ting. Det gælder eksempelvis barnets alder, interesser, hjemmets øvrige indretning, rummets størrelse, budgettet og meget mere. Til de lidt større børn kan du med fordel inddrage dem, så de får lov til at fortælle, hvad de ønsker sig på værelset.

børneværelset

En god idé er at starte med de centrale møbler som sengen, bord eller skrivebord, kommoder eller skabe. Tænk også over belysningen, som virkelig kan ændre meget på rummets udtryk. Herfra kan I begynde at se på de små detaljer som pyntegenstande, farver på væggene, billeder og plakater mv. 

På den måde opnås der nemlig en rød tråd i rummet, så det ikke fremstår rodet, men alligevel hyggeligt og personligt.

Design, funktionalitet og kvalitet

På børneværelset skal det flotte design, den gode funktion og den høje kvalitet gerne gå hånd i hånd. Så får du nemlig et rum, som både er pænt at se på og hyggeligt at være i, som fungerer optimalt i hverdagen, og som kan holde til det daglige slid i mange år. På Littlehugs.dk kan du få en masse skønne møbler og tilbehør til børneværelset, som netop opfylder disse krav.

Tænk masser af opbevaring ind i rummet og simple løsninger, da rodet ellers nemt kommer til at fylde. Prioriter pengene på de større møbler, som skal holde mange år, og gå eventuelt på kompromis med de mindre dele, som måske alligevel skal skiftes, når barnet bliver ældre og får andre interesser.