Rengøring af badekar

Hvordan foretager du rengøring af dit badekar?

Hvordan foretager du rengøring af dit badekar?

editorial

Er du også den type, som der bare lukker vandet ud af badekaret, stiger og af det og smutter din vej?

Det skal du holde op med, for ligesom at du husker at skrabe det løse vand væk, når du har været i brusekabinen for at tage et brusebad, så skal badekaret også tørres efter, for det er ikke alt vand, der lige løber ud af sig selv.

Det kan man gøre på flere måder, hvor man måske har sådan en skraber, der passer til badekaret, som der kan skubbe det sidste vand ned i afløbet.
Men ellers kan man tage et håndklæde, en måtte eller en anden klude, som der er tør, som man vælger at tørre efter med.

Det duer ikke, hvis man bruger det håndklæde, man lige har tørret sig med, for så er det for vådt til at suge rester af vand op med, som der ikke kan blive skubbet ud.

Badekaret skal gøres HELT rent

Dernæst bør man også tjekke efter for, om der er hår, snask og andet nede i hullet til afløbet, som man lige skal pille op – det kan man gøre med et stykke køkkenrulle, hvis man ikke er meget for at få fingrene alt for våde.

Så skal man også lige tjekke efter, om blandingsbatteriet og vandhanen er ved at kalke til, for så kan de blive svære at bruge med tiden.

Det er blandt andet også på grund af alt det kalk, at man skal vælge at rense badekaret efter, så det ikke kalker så hurtigt til.

Så skal man også kigge efter ridsemærker, slitage og andet på emaljen, for der kan være begyndende skader her, som man lige skal tæt på for at opdage.

Heldigvis kan man sagtens reparere den slags, selvom man måske har overset det til at starte med.