Rengøring af badekar

Giv badekaret den store omgang rengøring

Giv badekaret den store omgang rengøring

editorial

Det er skam fint nok, at du lige husker at gøre overfladisk rent, når du har brugt et badekar, for så undgår man, at der for hurtigt ophober sig kalk forskellige steder – så derfor bør man lige gøre det minimum rent at fjerne vand med videre, hver gang man har brugt det.

Så bør man også lige unde sig selv, at man fjerner hår, snavs og andet snask nede i afløbets åbning, som man kan komme til, så det ikke bliver en bakterierede, eller det er ulækkert for den næste, der skal bruge badekaret – det kan jo ende med at stoppe til.

Men andre gange er de små processer bare ikke nok, så man bør gøre noget for at gøre ordentligt rent i badeværelsets badekar, når man tiden og overskuddet til det.

Det er noget med at finde stædige rengøringsartikler frem og det gode knofedt.

Få givet badekaret en ordentlig omgang rengøring

Der findes gode rengøringsartikler, som man kan bruge i den forbindelse, og det kan være noget, som man skal påsætte, så det kan virke i et stykke tid, indtil man fjerner det igen.

Så har man selvfølgelig også kalkfjerner, som man kan bruge med jævne mellemrum for at fjerne det værste snavs.

Er der områder med rust, så skal man også begynde at få gjort noget ved det, inden det ruster helt væk, og man skal til at udskifte de elementer helt, hvis de går i stykker.

Så bør man også lige rense afløbet helt igennem med noget afløbsrens, og til slut kan man bruge en duftrenser og give en omgang gennemluftning i rummet, så der er mere friskt at være der.

Er det ikke nok, så kan det måske være emaljen, som man skal hen at fikse, og det kan sagtens lade sig gøre, hvis man sætter de rette fagfolk til det.