snedker

Hvem kan en snedker få brug for at arbejde sammen med?

Hvem kan en snedker få brug for at arbejde sammen med?

Det er jo lidt soleklart, at hvis en snedker står foran en større opgave, eller man bare er presset for at komme i mål med en given opgave, så skal man nok have fat i andre snedkere, som man kan arbejde sammen med.

Situationen kunne være som snedker i Fredericia, hvor man arbejder på en større opgave. Mange gange arbejder en snedker da også alene, og der er nogle processer i arbejdet, som det er lettere at lave alene, men nogle gange skal man arbejde sammen med andre.

Det kan ligeledes være, at man får tildelt lærlingen en dag, eller man selv tager vedkommende under armen med ud på nogle opgaver. Andre gange vil chefen måske gerne med ud at se til opgaven, og så hjælper vedkommende til.

Desuden er det også vigtigt at have et godt samarbejde på arbejdspladsen generelt, hvis man skal snakke med sekretæren, økonomiafdelingen, marketing, SoMe-afsnittet med videre.

Snedkeren skal også arbejde med andre

Men i andre situationer skal man måske som snedker arbejde på et større projekt, der kræver involvering af mange andre professioner.

Det kan være alt fra en murer, en maler, en VVS’er, en elektriker med videre. Nogle gange kan man arbejde samtidigt på projektet, mens man andre gange må skiftes og/eller vente på, at de andre bliver færdig med deres del, før man kan træde til selv.

Man kan som snedker ikke gå ind at overtage deres arbejde, da de er uddannede og godkendte til at gøre den slags arbejde, og det hierarki er man nødt til at følge.

Men man er nødt til at snakke sammen på den arbejdsplads om, hvem der gør hvad og hvornår, så man ikke går skævt af hinanden, ender i kliker, eller beskylder den ene afdeling for at være langsom og så videre.

Det kræver et godt samarbejde at nå i mål.