snedker

Få et smukt plankebord til dit hjem

Få et smukt plankebord til dit hjem

editorial

Vidste du, at du kan skræddersy dit nye plankebord fuldstændig efter dine ønsker og behov? Det giver dig muligheden for at få lige præcis det bord, du drømmer om – og så endda uden at skulle kaste dig ud i selv at bygge bordet.

Hvordan skal dit plankebord se ud?

Plankeborde er en fællesbetegnelse for de skønne borde (primært spiseborde), hvor selve bordpladen er produceret af lange træplanker. De kan have forskellige udseende afhængig af typen af træ, antallet og tykkelsen af plankerne, hvor tæt plankerne sidder, hvilke ben du vælger osv. 

På den måde er et plankebord ikke bare et plankebord, men kan se ud og føles på mange forskellige måder. Fælles er dog det varme, naturlige udtryk fra træets åretegninger og smukke farvenuancer, som passer så godt ind i den nordiske indretningsstil. Det er et miljøvenligt, smukt og praktisk valg, når du skal have et nyt spisebord til dit hjem.

Design dit eget plankebord

Du kan selv designe dit plankebord og få det skræddersyet ud fra dine unikke mål. Det tilbyder de fx hos Hipstory, hvor du helt selv kan vælge størrelse og form på bordet. På den måde kan du tilpasse det nøjagtig, så det passer ind i din stue, til antallet af siddepladser osv. Du kan selvfølgelig også vælge mellem forskellige træsorter, så du kan få et enten lyst eller mørkt bord. 

image

Det giver dig mulighed for at få et helt unikt og skræddersyet plankebord, der passer perfekt ind i dit hjem og til din personlige indretningsstil. Du kan selvfølgelig også selv kaste dig ud i byggeprojektet, som ikke nødvendigvis er så omstændigt, hvis man har hænderne godt skruet på. Det kræver dog de rette materialer, noget håndværksmæssig kunnen og ikke mindst noget tålmodighed, hvis du skal have et smukt og slidstærkt resultat på dit nye plankebord.