truckcertifikat

Vil du uddanne dig til et alsidigt og aktivt job?

Vil du uddanne dig til et alsidigt og aktivt job?

editorial

Er du typen der hellere vil ud i arbejde, frem for at bruge flere år på skolebænken? Måske er du i tvivl om, hvilken uddannelse, eller hvilken branche der passer til dig. Læs med her, og få et par eksempler på jobs, hvor du hurtigt kommer i arbejde, og hvor hverdagen er alsidig og spændende.

Lagermedarbejder

Jobbet som lagermedarbejder er for dig, der kan arbejde effektivt og kan have overblikket. Nogle af dine arbejdsopgaver som lagermedarbejder er varemodtagelse, udlevering af gods samt nogle steder også håndtering af varer. Dertil kommer forefaldende arbejde som f.eks. at plukke og pakke varer fra lageret. Mange stillinger kræver at du har truckcertifikat. Det kan du tage forskellige steder i landet, og det tager ofte en uge eller to at gennemføre kurset.

truckcertifikat

Tømrer

Uddanner du dig til tømrer, uddanner du dig til en branche med gode jobmuligheder, gode muligheder for efteruddannelse og mulighed for at specialisere dig. Tømrer arbejder som regel med træ inden for byggebranchen, og kan arbejde med både bolig- og erhvervsbyggeri.

Derudover inkluderer tømrerens opgaver opstilling af inventar, skillevægge, opsætning af gipslofter og meget mere. Hvis du vil bruge dine hænder og du holder af at bruge din krop, så er tømrerfaget måske noget for dig.

Svejser

Kan du godt lide at arbejde med metal og tunge metalkonstruktioner? Interesserer du dig for hvordan de er bygget op, og kunne du tænke dig at arbejde med reparation af dem? Så er det måske noget for dig at blive smed med speciale i svejsning. Her får du på 2-3 år mulighed for at lære det klassiske svejsehåndværk og lærer at bruge højteknologiske svejseapparater.

Du lærer også at styre, programmere samt kontrollere svejserobotter. Så hvis du gerne vil ud og arbejde med tunge maskiner og apparater, men samtidig har høje for de helt små detaljer, så er smedefaget og svejsning måske noget for dig.