Malerfirma Nordsjælland

Udelukkende tiltro til de nærmeste med ens malerfirma i Nordsjælland

Udelukkende tiltro til de nærmeste med ens malerfirma i Nordsjælland

editorial

Måske har du gået længe og tænkt dig, at du gerne ville oprette et malerfirma i Nordsjælland.

Så var der nogle, der troede på din drøm, og der var sikkert nogle, der mente, den var dømt til at blive dødfødt, selvom du var en faglært maler, der havde en fortid som ansat i firmaer og havde lært dig dit, inden du gik i gang med at oprette dit firma.

Men en ting er jo det med, at du måske var god til at male, men kunne du nu også finde ud af at styre et firma, og havde du evnerne til at styre, uddelegere ansvar og ikke mindst selv tage ansvar?

Det troede ikke alle på, men der var heldigvis nogle, der stod parat til at hjælpe dig, også når banken måske ikke ville låne dig pengene til din drøm, eller de kun ville finansiere lidt dertil, så du stadig manglede en del til at oprette dit malerfirma.

Så fik du et indskud fra noget familie, venner eller en samarbejdspartner, som tog anpart i dit firma; og du endte med at betale tilbage rettidigt, som lovet.

Men så oplever du også, at der dukker en masse rygklappere op, som pludselig påstår, at de altid troede på dig, selvom du kan huske, at det modsatte var tilfældet i sin tid – og de vil låne penge af dig eller komme ind i dit firma.

De kan være velmenende nok, men hvis de tidligere har bevist, at de ikke troede på dig, er de måske ikke vær at tro på nu – de vil bare udnytte dig, mens det går godt.

Du ved desuden, at der er koldt på toppen, og at man ikke skal brænde ens broer, så vi mener, du bør lave et høfligt afslag til disse mennesker og mest holde dem tætte, som altid troede på dig.