webmail

Tre ting du skal bruge, når du starter din hjemmeside

Tre ting du skal bruge, når du starter din hjemmeside

editorial

Hvis du går og drømmer om din egen hjemmeside til din virksomhed, så er der en række ting, som du skal være opmærksom på. Det kan være svært at navigere sig rundt i den online verden. Derfor har vi hjulpet dig på vej i dette indlæg. Her har vi listet tre ting, som du skal have, hvis du påtænker dig at starte din egen hjemmeside til din virksomhed. 

1. Domænenavn

Du skal have styr på det navn, som dit domæne skal have. Det kan du finde ved at bruge enten Simply.com eller Dandomain.dk. Her kan du nemlig tjekke om, domænenavnet er tilgængeligt, så du kan købe det. Du skal være kreativ, når du skal vælge dit domænenavn. Du kan risikere, at det allerede er optaget, hvis domænenavnet er for simpelt eller ligetil. Skriv et par stykker ned og kør det igennem deres system, for at se om det er ledigt.

2. Mobilvenlig hjemmeside

Du skal have en hjemmeside, som afspejler dit brand og virksomhed. Derfor er det vigtigt, du får opbygget en hjemmeside, der ser pæn og professionel ud, uden at dine kunder tvivler hjemmesidens troværdighed. Herudover skal du være sikker på, at din hjemmeside også er mobilvenligt. Et mobilvenligt websted er et websted, der er designet til at blive brugt på en smartphone eller tablet. Det er vigtigt, at dit websted er tilgængeligt på alle enheder, da de fleste mennesker i dag surfer på nettet fra deres telefoner i stedet for bærbare computere.

3. Din egen webmail

Når du har fået din hjemmeside op og køre, så kan du overveje at få lavet en webmail, der passer til din virksomhed. Det kan være praktisk at have sin egen webmail-konto, når du driver en virksomhed og ønsker at holde dig opdateret på alt, hvad der sker i din virksomhed. Du vil kunne overvåge, hvem der sender e-mails til dig, hvad de sender e-mails om, og du kan endda oprette separate mapper til vigtige e-mails. Det er også en nem måde at tilpasse din virksomheds udseende med brugerdefinerede farveskemaer og logoer uden at skulle bekymre dig om, hvordan det vil se ud på andres computere.

Du kan læse mere om mulighederne med webmails via dette link: https://www.simply.com/dk/webmail/