Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Tre ting der er gode for dig udskifte her om efteråret

Tre ting der er gode for dig udskifte her om efteråret

editorial

Nu hvor efteråret er over os, er det en god ide, at du gør dit hjem klar til de større mængder af nedbør og de lavere temperaturer, som det jo uvægerligt medfører. Der er nemlig masser af ting, som du kan gøre for at gøre dit hjem klar til efteråret og vinteren. 

Vi kommer ind på tre af dem her. Vi er blevet inspirerede af det online byggemarked lavpristrae.dk. De har alt, hvad du skal bruge til at gøre dit hjem tæt og lunt om vinteren. 

1. Udskift dine tagrender 

Om efteråret er det altid en god ide, at du sørger for at efterse dine tagrender. Hvis de er utætte, er det vigtigt, at du får dem udskiftet. Utætte tagrender kan give skader på din bolig, og det er du jo ikke interesseret i. Netop om efteråret og vinteren falder der rigtig meget regn, og det er vigtigt, at dine tagrender er gearet til det. 

2. Isoler dit loft 

Om efteråret er det også oplagt, at du sørger for at lægge ekstra isolering på loftet. Det er selvfølgelig ikke hvert år, at du skal gøre det, men hvis isoleringen på dit loft er gammel, er det en god ide enten at tilføje mere eller helt at udskifte den. Du kan nemt bestille isolering hos lavpristrae.dk. Dermed kan du nemt og hurtigt komme i gang med arbejdet. 

3. Skift dine tætningslister  

Det er også oplagt for dig, at du efterser dine tætningslister om døre og vinduer og skifter dem, hvis de trænger til det. Med nye tætningslister kan du holde kulden ude. Det er ikke bare rart for dig, når du sidder inden for. Det sikrer også, at du kan spare på varmeregningen. Det er altså alle pengene værd, selvom det selvfølgelig tager lidt tid at gennemgå dem alle sammen. Det er dog rart at kunne gå vinteren i møde med et velisoleret hus.