Maler Rødovre

Skal man som maler i Rødovre tilpasse sig arbejdspladsen eller omvendt?

Skal man som maler i Rødovre tilpasse sig arbejdspladsen eller omvendt?

editorial

Kan du huske din forældres generation, da de sagde, at hvis man havde tatoveringen på kroppen, så kunne man godt opgive at få et rigtigt arbejde.

Spol frem til i dag og se på, at din kommende arbejdsgiver tydeligvis har begge arme dækket med tatoveringer, og det gælder formentlig også, hvis du agter at søge en stilling som maler i Rødovre og skal snakke med den herværende chef for foretagende.

Vi lever jo i en helt anden tidsalder nu, end vi gjorde for bare få årtier tilbage, for der forventede et mere konservativt udseende på folk, når de skulle have et arbejde.

Se bare på, hvordan hippierne gjorde oprør ved at lade håret gro, som man jo ellers ikke kunne forestille sig, at man kunne få arbejde med – men blot et par år senere, så var det ikke unormalt at se relativt langt hår hos alt fra malere til politibetjente.

Men selv sådan en ting som tatoveringer og piercinger blev stadig set på som noget, der tilhørte respektivt søfolk og punkere og de autoritære modstandere.

Selv det har ændret sig, så man sagtens kan have begge dele og være en maler i rødovre, selvom der måske er regler på den respektive arbejdsplads for den slags.

Det kan jo være, at firmaet ikke tillader synlige tatoveringer i ansigtet eller på hænderne, da man trods alt skal repræsentere firmaet udadtil, så man i det mindste kan dække den slags til.

Måske skal nogle piercinger tages ud, inden man tager på arbejde; hvilket jo trods alt er bedre, end at man skal fjerne det hele, eller man får at vide, at man ikke kan blive ansat med ens nuværende udseende.

Så er der jo også det lange hår, men den slags kigger man nærmest ikke efter længere, medmindre det virkelig har en masse mærkelige farver med videre i sig.