Makita græstrimmer

Sådan får du en flottere have og græsplæne

Sådan får du en flottere have og græsplæne

editorial

Selvom det bestemt pynter at slå græsset, så mangler der stadig noget, hvis den ikke gåes efter med en græstrimmer. En græstrimmer kan tage de områder som en plæneklipper ikke kan tage. Som langs blomsterbederne, højbede og stakittet. Forskellen med eller ude er markant. Du kan se forskellige græstrimmere her https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html.

Som udgangspunkt er der to forskellige typer af græstrimmere. El- og batteridrevet. Der er fordele og ulemper ved begge, så skal du have en ny, skal du vælge ud fra dit behov. 

Makita græstrimmer

Fordele og ulemper ved forskellige græstrimmere

Der er som nævnt fordele og ulemper ved de forskellige typer af græstrimmere. En græstrimmer der bruger el er lettere, hvilke er en fordel, især hvis du er en kvinde. Omvendt er der en ledning. Den kan være besværlig at gå rundt med og den skal også være så lang, at den kan nå selv det fjerneste område.

Der er en græstrimmer på batteri mere mobil. Du behøver ikke tænke på en ledning. Omvendt er græstrimmeren tungere og du kan realistisk løbe tør for batteri, så du bliver nød til at stoppe bedst som du er i gang. Du kan også være så uheldig at batteriet er dødt og skal oplades inden du kan komme igang.

Heldigvis er det et problem som de fleste producenter har løst, ved at man kan bruge det samme batteri til alle ens haveredskaber og værktøj. Det har den ekstra fordel, at du ikke behøver at have et utal af forskellige batterier og opladere. Det er også markant billigere, da det som regel er dyrere at købe værktøj eller haveredskaber, hvis du skal have batteri og oplader med. Det har den ekstra fordel at du ikke skal ud og finde det rigtige batteri og oplader og sikre at det er opladet før du kan komme igang.