logo design

Professionelt logodesign ved grafisk designer

Professionelt logodesign ved grafisk designer

editorial

Som ejer af en mindre virksomhed – for eksempel en håndværker eller service virksomhed – har du brug for et logo. Måske har du ikke overvejet muligheden af at få designet et firma logo professionelt. Men ønsker du at stå stærkt på markedet i forhold til dine konkurrenter er et skarpt logo et must. Og skal logoet kunne bruges i alle sammenhænge bør du bestille logo design hos en professionel grafiker eller grafisk designer.

Hvorfor skal jeg betale for logo design?

Mange ejere af især mindre virksomheder har svært ved at se hvad et firma logo skal gøre godt for. Derfor fortaber samme virksomheder sig i mængden af lignende virksomheder hvis ”logo” består af firmaets navn skrevet sort på hvidt med en anonym font – eventuelt ledsaget af et Microsoft Clip Art billede eller gratis digital stock art.

Dette kan måske nok fungere for nogen. Men hvis du har visioner på vegne af din virksomhed og gerne vil nå bredt ud til flere kunder – måske endda med det sigte at udvide forretningen på længere sigt – er det vigtigt at du er i stand til at markere dig. I den forbindelse er din grafiske og visuelle identitet af stor vigtighed.

Du kan ikke regne med at dit publikum får øje på din virksomhed hvis den udadtil præsenterer sig lige som alle de andre. Og derfor er det vigtigt at du kan stille med et stærkt og vel designet firma logo, som kan markere din identitet og brænde sig fast i potentielle kunders bevidsthed.

hvem kan udføre et godt logo design?

Den gode nyhed er at logo design ikke behøver at koste spidsen af en jetjager – heller ikke når professionelt udført. Hos Logoshop kan du altid få et uforpligtende tilbud på et skarpt og holdbart logo design – læs mere på Logoshop.dk