Parkeringsfirma

Professionel administration af dine parkeringspladser hos veletableret parkeringsfirma

Professionel administration af dine parkeringspladser hos veletableret parkeringsfirma

editorial

Plages dine private parkeringspladser af uvedkommende parkering, og er der ofte mangel på båse til de biler som faktisk har ret til at parkere? Så har du brug for hjælp til den daglige drift af parkeringspladserne, og det kan du få hos et parkeringsfirma.

Hvordan kan et parkeringsfirma hjælpe mig?

Når du laver en aftale om parkeringsservice hos et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark, er du garanteret professionel drift og administration af dine private parkeringspladser.

UnoPark tilbyder skræddersyede parkeringsløsninger baseret på den enkelte kundes behov for parkeringsservice og med udgangspunkt i parkeringspladsernes type og disposition. Du kan således hos UnoPark få tilbudt mulighed for egenkontrol, hvis du ønsker selv at holde styr på parkeringspladserne – en udmærket løsning hvis dine parkeringspladser kun optager et areal af overskuelig størrelse.

UnoPark tilbyder også parkeringskontrol med uddannede parkeringsvagter, som sørger for at udskrive parkeringsbødeforlæg til de ubudne gæster på dine parkeringspladser. Og så får du med en parkeringsløsning hos UnoPark ydermere adgang til selv at administrere udstedelse, forlængelse og tilbagekaldelse af parkeringstilladelser, såvel de faste som de, der er beregnet til gæster i din ejendom.

UnoPark tilbyder adgang til dit parkeringssystem via en smart app, som du kan installere på din smartphone eller din tablet. På den måde kan du tilgå systemet, selv når du ikke er ved din pc på kontoret. Og så vil du selv have det store forkromede overblik over dine parkeringspladser, uanset hvor du befinder dig.

Udvidet parkeringskontrol med UnoPark

Foruden standardløsningen kan du hos UnoPark vælge udvidede aftaler om parkeringskontrol med parkeringsvagt, videoovervågning, opsætning af afspærring og montering af parkeringsautomater til udstedelse af gæsteparkeringstilladelser.

Som kunde hos UnoPark får du tildelt en erfaren parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at kortlægge dine behov for parkeringsservice. Du kan læse mere og kontakte UnoPark direkte på https://unopark.dk/