parfume

Parfume fra kendte brands - find dem online

Parfume fra kendte brands - find dem online

editorial

Når du er på parfume jagt, er det nemt at falde for den smukke indpakning, de indbydende flakoner, og de lokkende reklamer, som med smukke celebrities lover dig en forførende duft og en uimodståelig udstråling. Men du bør se igennem alle disse markedsførings tricks, og i stedet koncentrere dig om det vigtige, nemlig den duft, du ønsker dig, og det udtryk, du ønsker at opnå.

Leder du efter en florlet og frisk parfume, som du kan bruge på jobbet til daglig uden at virke overvældende på dine kolleger? Eller er du i markedet efter en tung, sensuel og krydret parfume, som kan sende tydelige signaler om erotisk eventyrlyst på dansegulvet eller i baren på natklubben?

Find den helt rette parfume med denne simple metode

På den måde kan du indsnævre dit søgefelt til et ganske begrænset antal dufte på markedet. Og her efter bør du indlede den mere tilbunds gående del af undersøgelsen. Nu skal du nemlig passe en parfume, som komplimenterer din egen, personlige duft. Vi udskiller nemlig alle sammen kemiske stoffer gennem huden – og det er i interaktionen med disse stoffer, at en parfumes endelige duft opstår.

Dette betyder, at du bør lade parfumen udvikle sig på huden i et par timer, før du beslutter, om det skal være netop den parfume. Du kan ikke gå ud fra, at en parfume dufter på samme måde på dig, som den gør for din veninde, da hendes krops kemiske sammensætning kan være en helt anden. Og derfor er du nødt til at sætte et par dage af til at teste parfume.

Bestil din parfume online hos Sephora

Dette kan du med fordel gøre i dit lokale parfumeri eller stormagasin, hvor de har de dufte, du har i kikkerten. Og når du har fundet den rette duft, kan du bestille den online hos sephora.dk – og få den leveret direkte til døren!