lån penge

Læs her, hvordan du låner penge til renovering

Læs her, hvordan du låner penge til renovering

editorial

Drømmer du om et nyt køkken, men har du ikke helt penge nok til at se drømmen blive realiseret? Bare rolig, der er håb forude. Du kan nemlig optage et lån, og det kan sagtens vise sig at være en god investering.

Lån er som regel ikke noget, vi forbinder med investeringer. Medmindre der naturligvis er tale om et boligkøb, som du afdrager på i takt med, at boligen bliver mere værd. Men faktisk er det lidt det samme med renovering. Hvis du griber det rigtigt an, kan din bolig blive mere værd, når den er sat i stand, og på den måde kan det vise sig, at det var en god idé at låne pengene – særligt hvis boligen bliver mere værd, end du har lånt.

Lyder det indviklet? Du kan læse mere om at låne penge til renovering her. Eller du kan læse med efter billedet, hvor vi har et par enkelte tips til, hvad du med fordel kan overveje forud for din renovering.

Brug ikke mere, end du kan få igen

Når du skal renovere for lånte penge, er det en god tommelfingerregel aldrig at bruge flere penge, end du kan få igen ved et eventuelt salg. På den måde taber du ikke på lånet, og så længe boligen ikke skal sælges får du jo selv glæde af renoveringen.

For at kunne holde pengene hjemme, er det vigtigt, at du tænker over boligens beliggenhed og prisen på det inventar, du sætter ind i huset. Ligger boligen et sted, hvor køberne er villige til at betale for luksus? Eller kan det bedre betale sig at spare lidt på det luksuriøse og i stedet vælge praktiske løsninger, der ikke koster alt for meget?

Er du i tvivl, så spørg en ejendomsmægler, så du er sikker på, at du ikke kommer til at investere i noget, der ikke kan holde pengene hjemme.