Parkeringsløsning

Lad et professionelt parkeringsselskab fikse din parkeringsløsning

Lad et professionelt parkeringsselskab fikse din parkeringsløsning

editorial

Har du brug for en god parkeringsløsning til dine parkeringspladser? Så burde du kontakte UnoPark.

Hvad er fordelene ved at benytte UnoPark?

Der er store fordele forbundet med at vælge UnoPark som dit parkeringsservice. UnoPark er et ekstremt kundevendt firma som sætter en stor ære i at lytte til kunderne. Dette udmønter sig i parkeringsløsninger som er tilrettelagt til hver enkelt kunde ifølge dennes ønsker og præferencer.

Samtidig er UnoPark ekspert i parkeringsløsninger og sætter sig derfor grundigt ind i kundens behov og de pågældende parkeringspladsers type, størrelse og beskaffenhed. På baggrund af denne forhåndsviden samt medarbejdernes ekspertise er det muligt at skabe den optimale parkeringsløsning. Det betyder at du får en parkeringsløsning som indeholder præcis de elementer som behøves for at kunne administrere dine parkeringspladser – hverken mere eller mindre – når du vælger UnoPark.

Der ud over er en parkerings aftale med UnoPark ganske fleksibel i sin opbygning, og elementer kan fjernes eller tilføjes skulle behovet for eksempelvis parkeringskontrol eller parkeringsopsyn ændre sig.

Bestem selv over din parkeringsløsning med UnoPark

Når du bliver kunde hos UnoPark får du tildelt en fast tilknyttet parkerings konsulent som skal fungere som rådgiver og partner for dig hele vejen igennem. Det er din parkerings konsulent som hjælper dig til den rette udformning af din parkeringsløsning og samtidig følger op på din tilfredshed med denne.

Som kunde hos UnoPark får du adgang til dit helt eget online administrations modul som gør det nemt for dig eksempelvis at udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser. Modulet kan tilgås via pc eller gennem en app som installeres på smartphone eller tablet således at du kan administrere dine parkeringspladser uanset hvor du befinder dig og på hvilket tidspunkt af døgnet.

I forbindelse med parkeringskontrol sørger UnoPark for at opsætte den fornødne skiltning og eventuelle automater. Du kan læse mere om UnoPark på UnoPark.dk