fliserens

Lad et professionelt firma håndtere fliserens på din ejendom

Lad et professionelt firma håndtere fliserens på din ejendom

Når foråret får solen til at titte frem, og alting springer ud, vil mange bolig ejere give sig i kast med have arbejde og renovering af de udendørs arealer. I denne forbindelse vil det være fristende at købe eller leje en højtryks spuler for at komme de grimme pletter på havegangens eller terrassens fliser til livs. Disse vil nemlig ofte være angrebet af det, der kaldes flisepest.

Flisepest er en form for lav – en kombination af organismerne svamp og alger – som trives på steder hvor almindelige planter hverken ville kunne finde føde eller fodfæste. Du finde ofte flisepest på de fliser som er mest udsat for sol og varme, idet lav ernærer sig ved fotosyntese og derfor er afhængig af solens lys.

Du kan for så vidt godt fjerne flisepest ved hjælp af en højtryks spuler – men du risikerer samtidig at ødelægge flisernes imprægnerede overflade med det høje vandtryk. Og så gør du faktisk bare dine fliser endnu mere udsatte for diverse vækster af alger, mos og lav.

Få professionel hjælp til fliserens i Skagen

I stedet bør du lade eksperterne rense fliserne med det rette udstyr og de bedste professionelle produkter. Er du bosiddende i den allernordligste del af Danmark, nærmere betegnet Skagen og omegn? Så kan du, såfremt du har brug for hjælp til rensning af dine fliser, med fordel kontakte Algebekæmperen.

Algebekæmperen er et firma med særligt speciale inden for fjernelse og forebyggelse af alge vækst på fliser, tag og facade. Algebekæmperen anvender udelukkende skånsomme metoder og produkter i forbindelse med bekæmpelse af alger, lav, mos og andre organismer som måtte bemægtige sig diverse overflader på den udvendige del af din ejendom. Og så sørger Algebekæmperen samtidig for at imprægnere dine fliser således at fremtidige alge angreb forebygges.

Læs mere om fliserens og alge bekæmpelse på algebekaemperen.dk