brygudstyr fra albryg

Køb brygudstyr og ingredienser til ølbrygning

Køb brygudstyr og ingredienser til ølbrygning

Lige om lidt er sommeren over os, og det er tid til at finde grillen frem, invitere venner og familie over til god mad og måske en enkelt øl eller to. Forstil dig så forskellen sådan en eftermiddag og aften vil være, hvis du istedet for at servere supermarkedets tilbud, istedet servere en hjemmelavet øl, som er nøje afstemt til at passe til aftens menu. Den aften vil der blive snakket og hygget lidt mere end ellers.

For at kunne brygge øl skal du bruge et brygudstyr og ingredienser til ølbrygning. Basis ingredienser er humle, vand, gær og hvede. Det hele kan du købe hos firmaer der sælger ingredienser og brygudstyr til dem der ønsker selv at brygge deres egen øl. F.eks. ALBRYG.

Her vil du også kunne få gode råd og vejledning til hvordan du skal brygge din øl eller forslag til nye ingredienser og metode,r hvis du har mod på at prøve noget nyt og anderledes.

Server din hjemmebryggede øl i rene glas

Når du skal servere din hjemmebryggede øl er det vigtigt at glasset passer til øllet og at det er rent. Er dit ølglas ikke rent men har rester af fedt og sæbe vil din øl ikke skumme og den vil snart blive flad og kedelig. Udover at dit glas skal være rent, skal du også kigge på glassets udformning.

Skal det være et glas til en øl, hvor formålet er at slukke tørsten, så skal glasset være bredt for oven. Hvis du er interesseret i at smage øllets finere nuancer, skal du vælge et glas som er mindre foroven. Hvis du er i tvivl om hvilke øl der passer til hvilke glas kan du begynde at lægge mærke til hvilke øl og glas der bliver serveret når du er ude. Alternativt kan du finde godt med information på internettet og hos de firmaer der sælger tilbehør til øl.