invisalign

Invisalign - når dit smil atter skal være smukt

Invisalign - når dit smil atter skal være smukt

editorial

Er dine tænder gået hen og blevet skæve med alderen? Så behøver du ikke at fortvivle. Tandretning er nemlig ikke kun for teenagere. Dine tænder flytter sig gennem hele dit liv – og det betyder at de sagtens kan rykkes ind på plads igen, så dit smil atter kan blive smukt og regelmæssigt.

Tandretning – også for voksne

Løbet er således ikke kørt for dig selv om du måske er ude over din første ungdom. Er dine tænder og gummer ellers sunde og raske, og kan du prale med et intakt tandsæt, vil du nemlig kunne få rettet tænder ved hjælp af de såkaldte Invisalign skinner.

Invisalign er fremtidens tandretning som er baseret på tynde, lette og 100% transparente tandskinner so kan tages ud i forbindelse med spisning eller tandbørstning. Med Invisalign skinner slipper du for de grimme og ubehagelige ”togskinner” som du måske kan huske fra din barndom eller ungdom. En fast monteret tandbøjle er både klodset at se på og vanskelig at gøre ren. Og så er det tilmed ubehagelig at være iført.

Invisalign skinner er nemme at have med at gøre, kan nemt renses, og kan faktisk ikke ses af andre. Det betyder at du kan få rettet tænder med Invisalign skinner uden at dine venner eller kolleger kan se at du er i gang med et tandretnings forløb. Samtidig tager et Invisalign forløb sjældent mere end højest halvandet år – og så er dine tænder flotte og lige igen.

Få rettet dine tænder med Invisalign i København

Leder du efter en tandlægeklinik i København som kan hjælpe dig med en Invisalign tandretning kan du med fordel vælge You Smile I Smile. You Smile I Smile har igennem en årrække hjulpet hundredvis af patienter til flotte og lige tænder. Læs mere om You Smile I Smile, og bestil tid online på yousmileismile.dk