lamper

Hvordan vælger du de rette lamper til væggen?

Hvordan vælger du de rette lamper til væggen?

editorial

Lige når det kommer til lamper til væggen, så er der utrolig mange at vælge mellem. Du kan derfor også komme på noget af en opgave, når du skal finde den eller de lamper, der vil passe ind hos dig. Vi kommer dog med gode råd med på vejen her, så du kan have nemmere ved at finde en ny til dit hjem. 

Sådan finder du de rette lamper til væggen

Skal lamperne være inde eller ude? 

De helt rette lamper er naturligvis også dem, som passer til det sted, de skal være. Der vil nemlig være forskellige krav til lamperne alt efter, om de skal monteres inde eller ude. Hvis der er tale om udendørs lamper, så gå gerne målrettet efter denne variant, så du kan sikre sig, at de kan holde til det vejr, der er i Danmark. 

lamper

Hvilket lys skal lamperne give? 

Når det kommer til væglamper, så er der mange forskellige måder, de kan lyse på. Der findes både varianter, der kombinerer opadvendt- og nedadvendt lys, du finder varianter der kun lyser opad, og andre der kun lyser nedad. Derudover kan lamperne også komme med lys, der har forskellige kulør. 

Skal du bruge lamper, hvor lyset kan dæmpes? 

De rette lamper til væggen vil selvfølgelig også være dem, som kan dæmpes, hvis det er noget, du vil benytte dig af. Det kan være ekstra relevant for dig, som f.eks. skal have lamperne i en gang, i stuen eller andet sted, hvor det kan være rart at kunne justere lyset i løbet af dagen.

Hvilket design passer til din bolig? 

En sidste ting du kan vælge ud fra er, hvad der vil passe til din bolig. Det gælder både ift. lampernes design, farve, form m.m. 

Hvis du vil finde inspiration til lamper, så klik videre ind her.