tekstforfatter

Hvad er en online tekstforfatter?

Hvad er en online tekstforfatter?

En online tekstforfatter er en tekstforfatter eller skribent, som har specialiseret sig i at producere tekstindhold til websites eller webshops. Sådant indhold kan tage form af præsentationstekster, blog artikler, eller tekster særligt rettet mod webshops så som for eksempel produktbeskrivelser eller kategoritekster.

Hvordan kan en online tekstforfatter hjælpe mig?

En online tekstforfatter kan hjælpe dig med at gøre din website både mere relevant for kunderne og synlig for søgemaskinerne. Når din webshop indeholder de rette produktbeskrivelser og kategoritekster vil kunderne opfatte den som mere troværdig – og du vil dermed øge chancen for at sælge dine varer online.

Samtidig vil Google opfatte webshoppen som værende seriøs og relevant for potentielle kunder. Og så er det at du kan opnå en bedre placering på Googles søgeresultat sider.

Dette er utroligt vigtigt idet Google og andre søgemaskiner så som for eksempel Bing er kundernes direkte vej til din webshop. Langt de fleste mennesker bruger den dag i dag søgemaskinerne til at finde hvad de søger.

Da det samtidig er de færreste som kigger på søgeresultater efter nummer fem på listen – og stort set ingen bladrer om til side to eller tre – er det meget vigtigt at netop din webshop er at finde i den øverste del af søgeresultaterne på Google, på de søgeord eller søgetermer du har specificeret. Og her kan en online tekstforfatter være til stor hjælp.

Hvad tilbyder en online tekstforfatter?

En online tekstforfatter tilbyder at forfatte relevante og gennemarbejde SEO tekster til din hjemmeside eller webshop. Som nævnt er det vigtigt at teksterne har en vis fylde og selvfølgelig også giver god mening samtidig med at de præsenterer dine produkter og ydelser på en vedkommende og relevant facon.

Hvis du fra begyndelsen overlader udfærdigelsen af dit websites indhold til en dygtig online tekstforfatter vil du kunne forbedre din placering på Google og øge din konvertering. Læs mere på Wordpens.com