indramning

Hvad bruger man til indramning i glas?

Hvad bruger man til indramning i glas?

editorial

Hvis du vil have indrammet et billede eller et andet objekt i glas, er der flere ting, du skal tage stilling til. Valg af værktøj og redskaber er blot ét af dem. Her kan du få en introduktion til, hvad du skal tænke over, når du vil have glasindrammet dit billede eller dine genstande.

Der er flere ting, du skal tænke på, når du indrammer noget i glas. Den type glas, du bruger, er en vigtig faktor. Der er to typer glas, der almindeligvis anvendes til indramning: floatglas og planglas. Floatglas er det mest populære valg, fordi det er billigere og lettere at arbejde med. Planglas kan dog give din billede eller objekt et mere professionelt udseende.

indramning

Størrelsen på indramning i glas

Det næste, du skal overveje, er rammens størrelse. De mest almindelige størrelser er 8×10, 11×14 og 16×20. Men du kan også finde rammer i andre størrelser, f.eks. 4×6, 5×7 og 18×24. Hvis du vil indramme et stort billede eller en stor genstand, kan du overveje at bruge en ramme, der er lidt større end størrelsen på genstanden. Det giver dig mere plads at arbejde med og gør det lettere at få emnet ind i rammen.

Endelig skal du beslutte, hvilken type ramme du vil have. De mest almindelige typer er trærammer og metalrammer. Trærammer er det mest populære valg, fordi de er billigere og nemmere at arbejde med. Metalrammer er dyrere, men de er mere holdbare og giver dit billede eller objekt et mere professionelt udseende.

Glasindramning er en fantastisk måde at vise dine billeder og genstande på.

Ønsker du for eksempel indramning i Lyngby i glas, så kan dette også lade sig gøre.

Derefter er det bare med at læne sig tilbage og glæde sig til at se det flotte resultat, som der kommer ud af at få din ønskede genstand indrammet i glas.