hotstone

Hotstone: Naturens helende kræfter

Hotstone: Naturens helende kræfter

Sten holder på varme, og såkaldte hot stones er netop opvarmede sten, der bruges i forbindelse med massage.

Gør massagen nemmere med opvarmede og afslappede muskler – professionelle hot stones, https://www.altermed.dk/da/hot-stones-c-5/, er nemme at opvarme og rengøre efter brug. 

Kender du ikke hot stones?

Som behandler eller massørkunde har du måske hørt begrebet hot stones, men er ikke helt klar over, hvad det er. Hot stones er afrundede flade lavasten, der hurtig opvarmes og holder længe på varmen. De fås til professionel behandling i sorte farver, og sælges normalt i sæt med flere forskellige størrelser. 

Stenene opvarmes i en elektrisk hot stone varmer, og placeres derefter strategiske steder på kroppen under masssagen. Hot stones kan også bruges til at massere med, og den gamle indianske teknik har flere varianter, som du som behandler med fordel kan gøre brug af. 

Hvorfor bruge hot stones?

Mange vælger at bruge hot stones som et supplement til forskellige varianter af massage. De varme sten kan ligge på andre dele af kroppen, mens du masserer, og de forskellige størrelser gør dem nemme at lade kunden holde om eller placere mellem tæerne efter behov. 

Idéen med at bruge hot stones er, at afslappede muskler er nemmere at arbejde med for en massør – og varme afslapper som bekendt musklerne. Du behøver som behandler eller kunde ikke vælge egentlig hot stones massage for at få glæde af de varme sten, selv et par minutter på kroppen inden opstart af massagen kan gøre en markant forskel. 

Opvarmning og rengøring af hot stones

Den praktiske flade og afrundende udformning gør hot stones nemme at anvende, men også lette at opvarme og rengøre. Uanset diameteren på de enkelte sten er de sjældent tykke og tager derfor ikke lang tid at opvarme. Den glatte overflade gør dem behagelige for huden, men også nemme at rengøre bagefter. Du kan vaske hot stones med almindeligt vand og sæbe.