PTFE tape

Hav lige noget PTFE tape ved hænderne

Hav lige noget PTFE tape ved hænderne

editorial

PTFE tape er sådan noget, som der er rart for den lille håndværker at ligge inde med, og det er også noget, som de professionelle håndværkere bruger en hel del af – hvorfor de altid sørger for at have meget af det liggende.

Er man VVS’er eller blikkenslager, så er det noget, som man kommer til at bruge en del af, hvorfor man altid bør sørge for at have noget på lager og udlægge små depoter, så man altid har noget ved hånden.

Sådan noget tape kan nemlig holde længe.

Det er også nemt at have med at gøre, og ellers er det noget, som man hurtigt bliver bekendt med, hvordan man skal arbejde med.

Det er faktisk så essentielt, at man kan sammenligne det med en klassisk forfatter og en blyant; man kan næsten sige, at der er nogle erhverv, hvor den type tape er synonym med erhvervet, det er bare ikke så fremtrædende en del og særegent at se på.

image

PTFE tape skal der helst altid være

For på afstand kan det ligne så meget andet tape, men det er noget tape, som der er meget modstandsdygtig overfor varme, hvorfor man ikke oplever det smelte bort til en klistret masse, som det ville ske med almindeligt tape, når det bliver udsat for høj varme.

Således er det fordelagtigt at bruge ved rørledninger!

Dog er der mange andre tidspunkter og situationer, hvor noget PTFE tape kan komme på tale som en rette løsning til ens opgave eller problem.

Det er af den grund, at man skal sørge for i ens erhverv eller private virke at sørge for, at man altid kan række hånden ud efter den slags tape, for det vil komme på tale i mange situationer – og nogle gange flere, end hvad man lige kunne forestille sig til at begynde med.