daniel wellington

Giv et eksklusivt ur i gave

Giv et eksklusivt ur i gave

editorial

Det er aldrig nemt at finde den helt rette gave til kæresten, konen eller manden. Til årlige begivenheder som fødselsdage, juleaften, bryllupsdag og valentinsdag vil de fleste gerne forkæle den anden med en lækker gave. Det skal ikke altid bare være chokolade og champagne, men i stedet noget som den anden kan bruge og vil huske i tiden efter. Det kunne være et eksklusivt ur, som den du har kær, kan bære hver eneste dag og blive mindet om dig!

Eksklusive Daniel Wellington ure til mænd og kvinder

Det luksuriøse smykkebrand Daniel Wellington står bag mange kollektioner af ure til både mænd og kvinder. Det er derfor den helt oplagte gave, til den du holder af. Designs fra Daniel Wellington er tidløse og virkelig smukke. Men skulle man få lyst til at friske sit look lidt op, kan man let selv skifte rem på uret. Giver du gave til en, der allerede har et ur fra Daniel Wellington, så er en ny, flot rem også et oplagt valg af gave. 

Køb Daniel Wellington hos Fangels 

Webshoppen Fangels har et stort udvalg af skønne ure fra Daniel Wellington. Der er mange smukke modeller til kvinder i blandt andet guld, sølv, roseguld og med læderremme eller remme i stål. Til herrerne er der mange maskuline modeller i sort, blå, sølv og brun – også enten med læder- eller stålremme. Mærket har også lanceret nogle virkelig moderigtige og farverige modeller med en stribet rem i flere farver. 

Fangels er autoriseret forhandler af Daniel Wellington i Danmark og giver dig derfor altid Dansk udstedt garanti. Det betyder, at du kan være sikker på, at deres ure er ægte. Se hele udvalget hos Fangels, og find den perfekte gave til din kæreste, kone eller mand. Der er noget for enhver smag og altid til gode online priser!