bæredygtigt tøj

Går du overhovedet op i, om det er bæredygtigt tøj?

Går du overhovedet op i, om det er bæredygtigt tøj?

Langt om længe har du fået råd til den skjorte, som du har set frem til at få. Eller du har fået anskaffet dig et skræddersyet jakkesæt, som du har drømt om hele livet, og det var ikke billigt at anskaffe. Eller du modsat ikke har så mange penge, så det er bare rart at kunne købe lidt nyt tøj til en billig penge, da dine tidligere tøjgenstande var ved at falde fra hinanden.

Og så bliver du mødt med det spørgsmål: “Er det bæreygtigt tøj?” når du endelig viser det frem.

Det aner du da ikke noget om. Du er bare glad, stolt og tilfreds over, at du har fundet dig noget tøj, som passede til dig, og det var måske endda lige den stil, som du gik efter.

Måske var det endda ikke med det største ønske, at du fik nyt tøj, fordi du havde lagt dig ud, og skulle flere størrelser op.

Og så skal du nu også pludselig forholde dig til, om det er bæredygtigt tøj?

Ikke alle går op i, om det er bæredygtigt tøj

Sådan noget med at gå op i bæredygtigt tøj er gået fra at være en niche til at være noget, som mange mennesker går op i, og det er nok kommet for at blive.

Det er trods alt godt for planeten, at man vælger bæredygtigt tøj.

Men det er helt okay, hvis det ikke har din store interesse eller interesse overhovedet.

Så længe flertallet går op i den slags, så skal det nok gå i den rigtige retning, og hvem ved, måske er det noget, du kommer til at gå mere op i, som tiden går.

Det kan jo hænge sammen med, at man skifter holdninger, eller man får mere syn på jordens beskaffenhed, så man også får mulighed – og råd – til at tænke over den slags.