Malerfirma Ballerup

Fralæg noget ansvar i dit malerfirma i Ballerup

Fralæg noget ansvar i dit malerfirma i Ballerup

editorial

Det skal ikke misforstås, når vi siger, at man skal fralægge sig ansvaret som malerfirma i Ballerup, for det skal ikke forstås som, at man løber fra det arbejde, man har lavet hos kunderne, samarbejdsaftaler eller noget helt andet, som man har forpligtet sig til.

Men det handler faktisk om, at man som chef og anden ansvarsfuld leder i dette malerfirma husker, at man skal passe på sig selv ved at overlade nogle opgaver til andre eller vide, at tingene nok skal ordne sig selv, så man ikke behøver føre kontrol med hver enkelt detalje.

Selvfølgelig er dette firma jo ens hjertebarn, hvis man selv har startet det op, men det kan også gå ud over helbredet, hvis man bruger alle vågne timer på at spekulere og holde styr på firmaet – og får en urolig søvn ud af det.

Det betyder selvfølgelig heller ikke, at du bare i dette malerfirma i Ballerup skal kaste al ansvaret over på de andre medarbejdere, så de føler, de bærer hele ræset, mens du lader den på en feriestrand langt væk – medmindre du selvfølgelig holder ferie.

Det handler derimod om, at du har nogle medarbejdere ansat, som skal tage sig af nogle områder, og det er deres ansvar at klare de ting, hvor de så melder ind hos dig, når der er noget nyt at melde, eller der skal tages store beslutninger – disse medarbejdere må du stole på.

Har du ikke disse medarbejdere, så er du nødt til at ansatte dem eller helt opfinde stillingerne til dem.

Det kan være hårdt at skulle lægge sådan noget ansvar fra dig, men selvom dit hoved måske er modstander af det, så vil din krop helt klart takke dig, for du ender så ikke med at være en del af statistikken, der glemmer at lytte til ens indre og går ned med stress.