overvågningskamera

Forebyg tyveri og indbrud med overvågningskamera

Forebyg tyveri og indbrud med overvågningskamera

editorial

I dag taler mange om overvågning som en negativ ting. Men som erhvervsdrivende kan du faktisk få glæde af videoovervågning på mange måder.

Beskyt din forretning mod indbrud, hærværk og tyveri med overvågningskamera

Som selvstændig erhvervsdrivende er der mange måder hvorpå du kan forebygge indbrud og indbruds forsøg samt hærværk mod din virksomhed eller tyveri derfra.

Du kan for eksempel med stor fordel benytte dig af de moderne muligheder for effektiv videoovervågning. Ejer du en butik er du helt sikkert også interesseret i at forebygge svind fra hylderne i form af butiks tyveri. Dette er nemlig et problem for rigtig mange butiks ejere i Danmark.

Den mest effektive måde hvorpå du kan komme dette fænomen til livs er ved hjælp af videoovervågning. Synligt opsatte overvågningskameraer i hele butikken, ledsaget af tydelig mærkning, sender et utvetydigt signal til potentielle misdædere om at rapseri ikke tolereres. Og samtidig vil optagelserne kunne være til hjælp i forbindelse med opklaring og bevisførelse, skulle skaden alligevel være sket.

Du kan sikre byggepladsen eller din trælasthandel med videoovervågning

Hvis du er ansvarlig for en byggeplads eller har en trælasthandel eller en lignende virksomhed med et stort udendørs areal kan det godt være vanskeligt at sikre sig mod tyveri i nattens mulm og mørke. Til alt held kan du få overvågningskameraer som er lysfølsomme, og som kan sluttes til dit alarm system.

På den måde får du både knivskarpe optagelser og hurtig reaktion fra alarm centralen som har mulighed for at sende en vagt ud samtidig med at de har overblik over området. Og så vil du hurtigt kunne komme tyveri på arbejdspladsen til livs.

Find dit overvågningskamera online

Hos DKKamera kan du finde billigt udstyr og tilbehør til videoovervågning i top kvalitet. Klik ind og se det store udvalg i den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk.