tagpap

Flot finish på dit tag med tagpap

Flot finish på dit tag med tagpap

Skal du have lagt nyt tag på huset, sommerhuset, annekset, carporten eller garagen? Så kan du overveje at vælge den smarte løsning, nemlig tagpap.

Hvad er tagpap?

Tagpap, også kaldet asfalt pap, er et fleksibelt byggemateriale som bruges i forbindelse med tag belægning. Du kan bruge tagpap i mange sammenhænge hvor andre materialer ikke rigtig går an – for eksempel i forbindelse med opførelse af en særlig tag konstruktion med en speciel udformning.

Når du opfører tag med tagpap anvendes tagpap baner som brændes fast på en plade eller på en særlig brædde beklædning som placeres direkte oven på tagspærene. Det tynde og fleksible materiale er nemmere at arbejde med end eksempelvis tegl eller masonit.

Selv om navnet tagpap måske kunne antyde at tagpap er fremstillet ved hjælp af pap er dette et levn fra fortiden. Den dag i dag er pappet i materialets kerne erstattet af polyester fibre som giver et styrke og holdbarhed. Rundt omkring denne polyester kerne er et lag bitumen som er et bindestof bestående af asfalt blandet med syntetisk gummi. Dette er med at at gøre materialet blødt og bøjeligt.

Hvem kan hjælpe mig med at lægge tagpap på mit hus?

Er taget på dit hus i forvejen belagt med tagpap eller ønsker du belægning med tagpap i forbindelse med nybyggeri eller måske en tilbygning bør du få et professionelt tagdækker firma til at forestå opgaven. På den måde er du sikker på et holdbart resultat og en forsvarligt udført tagdækning som overholder alle krav og standarder.

Hvis du er bosiddende i Nordsjælland kan du med fordel vælge at lade tagdækker firmaet AJ Tagdækning hjælpe dig med at lægge tagpap på dit tag således at resultatet bliver både flot, solidt og holdbart.

Du kan altid kontakt AJ Tagdækning for en uforpligtende snak om tagpap via hjemmesiden ajtag.dk.