heiring

Fjerlette engle...

Fjerlette engle...

Inspireret af smukke fjer og skønne engle er de lette smykker fra Heiring i guld, sølv og sort look et godt match til enhver pige. De genkendelige motiver er på én gang simple og elegante, og så passer de både til hverdag og fest. 

Overrask en kær veninde

Et smykke glæder de fleste, og står din nærmeste venindes fødselsdag for døren, er et par øreringe eller et vedhæng en god gaveidé. De fleste husker gavegiveren, når de tager et smykke på, og de mange måder du kan matche dit smykke til forskellige outfits, gør Heiring smykker særligt populære. 

Gør en simpel T-shirt interessant med et par lange feather-øreringe i klassisk guld eller sølv, eller i sort for et mere råt look. Den dybe udskæring bliver pludselig mere elegant med en lang halskæde med et smukt engle-vedhæng, og hænderne får et helt andet udtryk med unikke fingerringe fra Heiring. Sæt dit eget præg på din tøjstil med moderne smykker til enhver lejlighed.

En personlig gave

Køb Heiring til kæresten – det er én af de meste personlige og romantiske gaver, du kan give til hende, du holder af. Vælg et smykke, der afspejler hendes stil og personlighed, så hun kan se, at du har tænkt over valget. 

Sølv signalere ungdom, sportslighed og lyse farver. Guldsmykker signalerer luksuriøs, solbrun citygirl, mens de sorte smykker af oxideret sølv, sender et råt og sofistikeret signal. Hvad er din kæreste?

Når du skal vælge et smykke til din helt nye kæreste eller til hende, du gerne vil være kærester med, så gå efter det sikre valg. En fingerring kan være en dårlig idé at give til en pige på første date – ringe symboliserer meget og kan nemt blive misforstået som anmassende. Med smukke øreringe eller et fint vedhæng – med eller uden kæde – risikerer du ikke at sende forkerte signaler med din gave. Men husk lige at tjekke, at hun rent faktisk har huller i ørene, inden du vælger øreringe!