Akupunktur København

Find prisbillig og god akupunktur i København her

Find prisbillig og god akupunktur i København her

editorial

Der er god grund til at vælge akupunktur behandling, hvis du oplever smerter eller ubalance i kroppen. Det er en behandling, som mange oplever en positiv effekt af. Det gælder ikke bare i Danmark, men rundt i hele verden. Det er en behandling som helt oprindeligt stammer fra Kina. Her har man anvendt denne behandling i mange år til forskellige lidelser og gener i kroppen. Senere hen har man løbende udviklet på behandlingen til det, som du kender i dag.

Det er en behandling som mange læger anerkender, da mange netop oplever en positiv effekt. Det er ikke altid nok med en enkelt behandling, hvorfor der måske skal flere gange til, alt afhængig af, hvad du er ramt af, og i hvor slem en grad det er. 

Akupunktur København

Hvordan foregår en akupunktur behandling?

Akupunktur foregår typisk på en briks, som du måske kender fra massage. Mens du ligger der vil behandleren forberede små og tynde nåle, som skal stikkes ind i huden. Det er ikke noget, som du mærker eller vil gøre ondt. Behandleren vil ud fra den problemstilling, som du kommer ind med, planlægge et område hvor nålene skal sidde. Det er for at påvirke nervesystemet, så det kommer i balance igen. 

Her skal nålene sidde i lidt tid, mens du ligger på briksen. Når behandlingen er klaret, vil behandleren fjerne nålene. Det er blandt andet med til at øge blodcirkulationen i kroppen. Det kan blandt andet være positivt, hvis du har for forhøjet blodtryk, er stresset eller generelt lider af nerveproblemer.

Hvad koster akupunktur i København?

Det kan være svært at helt præcist definere, hvad akupunktur koster. Det skyldes, at det kan variere alt afhængig af, hvilket område du skal have behandlet, samt hvor mange gange det kræver, før du vil opleve en positiv effekt af det. 

Hvis du leder efter prisbillig akupunktur i København, kan du med fordel tage kontakt til aku-punkturklinik.dk.