Firmagaver

Find gavmilde og flotte firmagaver i online shop

Find gavmilde og flotte firmagaver i online shop

Sig nærmer sig den søde juletid – og med den tidspunktet hvor du så småt skal begynde at overveje, hvorledes du vil begave dine ansatte i år. For selv om I måske ikke samles til juletræsfest, julefrokost, eller reception i anledning af årets sidste arbejdsdag, skal dine trofaste medarbejdere da ikke snydes for flotte firmajulegaver.

Selv om du ikke kan overrække disse personligt bør du alligevel lade dine medarbejdere vide at du påskønner deres indsats i løbet af året – og at du tænker på dem i disse trængte tider. Og dette kan du med stor fordel gøre ved hjælp af en betænksom julegave.

Hvordan skal jeg købe julegaver til mine medarbejdere i år?

Her i 2020 er det en god idé at tænke lidt ud af boksen når der skal bestilles firmajulegaver til de ansatte – og til kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter. Proceduren bør være 100% online baseret, så kontakt i videst muligt omfang kan undgås. Dette betyder at gaverne skal kunne sendes til den enkelte medarbejders adresse eller til en pakkeboks i nærheden af vedkommendes bopæl, så de ansatte ikke skal ind på arbejdspladsen for at afhente deres julegaver.

Til alt held kan dette sagtens lade sig gøre hvis du benytter en tjeneste så som Julefabrikken. Julefabrikken tilbyder online bestilling af alle typer firmagaver – såvel de spiselige som de mere håndgribelige af slagsen. En firmajulegave behøver nemlig ikke at bestå af den klassiske julekurv med vin, chokolade, kaffe og andet godt til ganen. Du kan med stor fordel kigge i retning af mere varige forbrugsgoder. Og dem finder du i et flot og velassorteret udvalg hos Julefabrikken.

Kig ind i den online shop på julefabrikken.dk og se de mange spændende gave ideer fra kendte brands. Du vil med sikkerhed kunne finde de perfekte firmajulegaver til dine medarbejdere!