Gulvslibning priser

Find de bedste gulvslibning priser hos din lokale gulvsliber

Find de bedste gulvslibning priser hos din lokale gulvsliber

editorial

Er dit før så kønne og skinnende trægulv blevet noget mat og flosset i overfladen? Så skal du ikke fortvivle. Det betyder nemlig ikke nødvendigvis at du skal ud og investere i et helt nyt et af slagsen.

Hvordan bliver mit trægulv pænt igen?

Et slidt trægulv er måske ikke det kønneste at se på. Det er dog i langt de fleste tilfælde muligt at få trægulvet til at stå som næsten nyt – og det for en brøkdel af den pris et nyt trægulv koster. Har dit trægulv kun lidt overfladisk skade, og er det udelukkende præget af skønhedpletter så som solfalming, grålige slidspor og skjolder fra spildte væsker er det nemlig fuldt tilstrækkeligt med en professionel gulvslibning.

Afslibning af gulve er en prima metode hvorpå du kan få trægulvet til at skinne på ny. Med hjælp fra en professionel gulvsliber kan du faktisk undgå at skulle ud og betale for et helt nyt gulv. Du kan nemlig få rigtig gode priser på gulvslibning hos din lokale gulvmand.

Hvad er en gulvslibning – og hvad kan jeg opnå derved?

En gulvslibning er, i modsætning til den noget mere voldsomme gulvafhøvling, en skånsom metode hvormed det er muligt at fjerne op imod 1 – 2 millimeter af træværkets overflade. Da de før nævnte skønhedspletter udelukkende er af overfladisk karakter, og derfor sjældent stikker dybere end et par millimeter, vil du få has på disse med en gulvslibning.

Du vil blive overrasket over hvor smukt og ensartet dit trægulv kommer til at se ud ved denne enkle procedure. Gulvet kan tilmed blive flere toner lysere end før. Og med en lækker efterbehandling – for eksempel med sæbe eller olie – kan trægulvet komme til at stråle som var det helt nyt.

Du kan finde de aktuelle gulvslibning priser hos DBF Gulvservice på hjemmesiden dbf-gulvservice.dk