biler

Find de bedste brugte biler på forhandlernes egen portal

Find de bedste brugte biler på forhandlernes egen portal

editorial

Det er altid sjovt og spændende at købe en ny bil. Desværre er det også en temmelig dyr affære – og det ved du sikkert alt om, hvis du er på jagt efter en bil. Du har sandsynligvis allerede indhentet brochurer og reklame foldere i glittet papir fra diverse forhandlere, hvor nye, skinnende bilmodeller lokker med spritnyt indtræk, højteknologiske features og lækkert ekstra udstyr lokker med den ultimative køreglæde og en høj energi effektivitet.

Til gengæld får du også lov at betale ved kasse 1. de færreste har råd til at købe en ny bil kontant – dertil er prisen, når diverse skatter og afgifter er medregnet, simpelt hen alt for høj. Derfor bliver man som oftest nødt til at gældsætte sig for at få råd til drømmebilen. Og så risikerer man at hænge på et bil lån, som er højere end bilens værdi efter få år.

En ny bil taber nemlig størstedelen af sin nyværdi inden for de første tre år efter købet. Det er sørgeligt, men sandt. Til gengæld kan du drage fordel af dette faktum ved i stedet at købe dig en brugt bil af nyere dato.

Find de bedste brugte biler online – og spar penge

Når du køber en brugt bil med ganske få år på bagen, får du nemlig meget mere bil for pengene. I stedet for at optage et dyrt lån til indkøb af en fabriksny bil, kan du betale kontant for en bil, der var fabriksny for tre til fem år siden, og derfor må forventes stadig at holde en rigtig god standard. Du kan vælge at finde din nye bil på https://www.biltorvet.dk/ – Danmarks største bilportal drevet af de største brugtvogns forhandlere over hele landet. På den måde kan du være sikker på et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet på din bil.