Gulvsliber Frederiksberg

Få slebet dit gulv, inden du flytter ind i din nye lejlighed på Frederiksberg

Få slebet dit gulv, inden du flytter ind i din nye lejlighed på Frederiksberg

editorial

Når du har købt en ny lejlighed på Frederiksberg, er det vigtigt, at du sørger for at sætte den i stand, inden du flytter den ind. Det kan betale sig for dig, at du får ordnet nogle af de store ting i lejligheden, som du gerne vil have ordnet, inden du flytter ind i den. Det er nemlig rigtig irriterende for dig at bo i en lejlighed, der er ved at blive sat i stand, eller at du er nødt til at flytte i en periode, fordi du skal have ordnet et større projekt i din lejlighed. 

En af de ting, som det helt klart er en god ide for dig, at du får ordnet i din lejlighed på Frederiksberg, inden du flytter ind, er at få slebet gulvet. Når der har boet nogle andre i din lejlighed, vil gulvet stort set altid trænge til at blive slebet. Medmindre de har slebet det lige inden, de flyttede ud, vil der være skrammer på gulvet. Det er rart for dig at få fjernet dem, inden du flytter ind. 

Selv hvis der ikke er nogen mærker på gulvet, kan det også være en god ide for dig, at du får foretaget en afslibning af gulvene, inden du flytter ind. Det er jo ikke sikkert, at de tidligere ejere har valgt en efterbehandling af gulvet, som du kan lide. Når du får slebet dit gulv, kan du selv vælge hvilken form for efterbehandling, du vil have. 

Det kan for eksempel være, at du har brug for en mere hårdfør efterbehandling, fordi du har børn eller kæledyr. Børnenes leg og kæledyrenes kløer, slider rigtig meget på dit gulv. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge en efterbehandling, der kan holde til det. Læs mere om gulvafslibning og efterbehandling af gulve her